Zuiver Yoga

Zwangerschapsyoga

Zodra je zwanger bent, is niets meer zoals het is geweest. Lichamelijk en geestelijk verandert er van alles. Met zwangerschapsyoga leer je om te gaan met al deze veranderingen en maak je bewust contact met jezelf en je baby. Je leeft toe naar de bevalling en bereid je hier geestelijk op voor.

De hatha yoga houdt je lichaam soepel en sterk tijdens de zwangerschap. Door de bewustwording van je lichamelijke en geestelijke toestand kun je deze positief beïnvloeden. De ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken kun je toepassen tijdens de bevalling en zal deze ten gunste komen. De ontspanning die je zal ervaren in de les en de oefeningen hebben een positief effect op jouw baby.

Alles bij elkaar maakt dat je goed voorbereid bent op de bevalling en geven je verlichting bij eventuele zwangerschapskwaaltjes. De yogadocenten, tevens moeders, bieden zo nodig een luisterend oor. Een mooie periode om tezamen met andere (soon to be) moeders te beleven en te delen.

De les is wekelijk op zaterdag om 10 uur. Daarvoor kun je een strippenkaart afnemen van 10 lessen. Na deze 10 lessen heb je alles doorlopen wat wij je graag meegeven als voorbereiding op je bevalling en aanstaand moederschap maar ook als ondersteuning van je zwangerschap.

Reviews

Natasja
Natasja
Over zwangerschapsyoga
Read More
Bij 24 weken zwangerschap ben ik gestart met yogalessen bij yogastudio Zuiver. Ik werd warm en liefdevol ontvangen door docente Dieudonnee en heb mij van begin af aan welkom gevoeld. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan ademhalingstechnieken die je als zwangere kunt gebruiken ten tijde van de bevalling, maar er worden ook oefeningen gedaan die zwangerschapskwaaltjes zouden kunnen verminderen. De les wordt altijd afgesloten met eindmeditatie waarbij je je helemaal kunt ontspannen. Ik had voor het starten van de zwangerschapsyoga geen ervaring met yogalessen, maar de lessen van Dieudonnee zijn mij ontzettend goed bevallen. Iedere zaterdag ga ik met veel plezier naar de les toe en ga ik na een uur met een heel positief gevoel weer weg. Ik ben dan ook zeker van plan om de yogalessen na mijn bevalling voort te zetten en raad iedere zwangere aan om te starten met zwangerschapsyoga bij yogastudio Zuiver.
Zoë
Zoë
Over zwangerschapsyoga
Read More
Zwangerschapsyoga bij Zuiver Yoga kan ik iedereen van harte aanbevelen! Tijdens de lessen kwam ik goed tot rust door de fijne ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. Het is een fijne voorbereiding voor de bevalling. Ontzettend bedankt voor de fijne, warme en professionele lessen Dieudonnee.
Vivian
Vivian
Over zwangerschapsyoga
Read More
Ik ben de zwangerschapsyoga bij Dieudonnee gaan volgen toen ik 27 weken zwanger was. Het is een fijne les met een kleine groep in een mooie en rustgevende studio. Dieudonnee geeft op een positieve manier les en heeft echt aandacht voor je. Ze is openhartig en deelt haar persoonlijke ervaringen met je. Tijdens haar lessen kan ik op een ontspannen manier nadenken over mijn zwangerschap en wat ik daarbij voel, fysiek en mentaal.
Previous
Next