Zuiver Yoga

Zwangerschapsyoga

Zodra je zwanger bent, is niets meer zoals het is geweest. Lichamelijk en geestelijk verandert er van alles. Met zwangerschapsyoga leer je om te gaan met al deze veranderingen en maak je bewust contact met jezelf en je baby. Je leeft toe naar de bevalling en bereid je hier geestelijk op voor.

De hatha yoga houdt je lichaam soepel en sterk tijdens de zwangerschap. Door de bewustwording van je lichamelijke en geestelijke toestand kun je deze positief beรฏnvloeden. De ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken kun je toepassen tijdens de bevalling en zal deze ten gunste komen. De ontspanning die je zal ervaren in de les en de oefeningen hebben een positief effect op jouw baby.

Alles bij elkaar maakt dat je goed voorbereid bent op de bevalling en geven je verlichting bij eventuele zwangerschapskwaaltjes. De yogadocenten, tevens moeders, bieden zo nodig een luisterend oor. Een mooie periode om tezamen met andere (soon to be) moeders te beleven en te delen.

Herstart in september 2021

In september herstarten we met Zwangerschapsyoga. Deze les is wekelijk op zaterdag om 10 uur. Daarvoor kunt je een strippenkaart afnemen van 10 lessen. Na deze 10 lessen heb je alles doorlopen wat wij je graag meegeven als voorbereiding op je bevalling en aanstaand moederschap maar ook als ondersteuning van je zwangerschap.