Zuiver Yoga

Zuiver Shop

Vind hier allerlei producten die jouw yogales  optimaliseren en de liefste cadeautjes om iemand een positieve vibe te bezorgen!

Plaats je bestelling via ons contactformulier (onderaan deze pagina) en we komen z.s.m. bij je terug!
Leden ontvangen 10% korting op de yogamatten

Previous
Next

Yogamatten van Love Generation 6 mm (extra) dik € 29,95

Deze yogamatten zijn perfect voor de lessen bij Yogastudio Zuiver. Deze extra dikke mat biedt comfort aan gevoelige gewrichten. Fijn voor vooral de zittende en liggende houdingen en voor de heerlijke afsluitende ontspanningsoefening. Maar ook een fijne mat voor de staande houdingen vanwege het antislip effect. Kies jouw prachtige aardse tint uit en neem deze mat mee naar je yogales of doe lekker een lesje vanuit huis! Prijs-kwaliteit is perfect van deze mat, het materiaal is slijtvast, zodat deze jaren mee gaat.

Previous
Next

Wenskaars in pot € 9,50

Dit wenskaarsje van By Romi is handgegoten en komt in een mooi bruin potje van glas inclusief deksel. De kaars brand rustig en heeft een witte kleur.

Previous
Next

Biologische yogasokken met antislip (maat 36 - 38 / maat 39 - 42) €7,95

Deze duurzame biologische antislip sokken zijn ideaal voor jouw yogales! Ze geven grip en zijn daarnaast gemaakt van super zacht biologisch katoen! In de kleur zwart of grijs kun je nu jouw maat doorgeven.

Memory shelf € 11,00

Deze Memory Shelf van By Romi wordt geleverd met een vaasje en kaart. De kaart is voorzien van een houten hartje. Op de achterzijde van de kaart kan een lief persoonlijk tekstje geschreven worden. Je kan de kaart ook vervangen voor een foto.

De Memory Shelf van By Romi biedt een bijzondere manier om je kaart/foto een mooi plekje te geven. De Memory Shelf wordt met veel liefde handgemaakt van duurzaam hout. en past tevens door de brievenbus.

Wensdoosje + Kaars €7,25

Dit wensdoosje bevat een glazen waxinelichthouder (inclusief waxinelichtje), een kaarthouder en een kaartje. Het kaartje bevat een houten hartje. Op de achterzijde van het kaartje kan een lief persoonlijk tekstje geschreven worden.

Zuiver postcard: Make yourself a priority € 1,50 (+ € 1,- voor verzenden)

Heb je iemand die je een hart onder de riem wilt steken? Schrijf een postcard op de yogastudio en wij versturen hem direct voor jou!

Geef via onderstaand formulier je bestelling door!