Zuiver Yoga

Zuiver Massages

Iedere zaterdag bieden wij Zuiver Massages aan die je vooraf kunt boeken. Het zijn massages van 60 minuten. Specifieke wensen of klachten worden vooraf besproken. Zuiver massages zijn een gehele eigen wijze van masseren, gebaseerd op Chinese denkwijze. Een absolute aanrader voor het opdoen van energie, volledig te ontspannen maar ook voor het reduceren van klachten. Maak een afspraak of stel je vragen:

Zuiver Massage | 60 minuten | €50,-

Tijden op zaterdag:

Wij verzoeken u om altijd om 10 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we garanderen dat we uw gehele massage kunnen afmaken.

Mijn naam is Kelly, mijn leeftijd is 39 jaar. Op mijn 22e realiseerde ik mij dat masseren als manier van heling iets heel moois is. Een paar jaar lang masseerde ik alleen vrienden. In 2008 heb ik de opleiding sportmassage afgerond. Vanaf 2014 tot 2019 ben ik fulltime aan de bak gegaan bij een Chinese massagesalon, ik heb daar ontzettend veel geleerd, de eigenaresse was mijn muze. In 2015 ben ik de opleiding voor Tuina massage gestart, gevolgd door de 3-jarige hbo-opleiding Tuina therapie. Dit is een Chinese meer holistische vorm van behandelen die gericht is op meridianen, acupunctuurpunten en ashi punten (pijn punten). Deze staan in verbinding met de energiestroom en de organen, net zoals je emoties weer in verbinding staan met de organen en de energiestroom. Door massage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd, de energiestroom wordt op gang gebracht, stagnaties worden beter afgevoerd en er ontstaat meer rust in het hoofd en in het lichaam.

Mijn massage is een persoonlijke gerichte massage. Je geeft aan waar je eventueel last van hebt en wat je van de massage verwacht. Ik kan vrij diep en stevig masseren, maar voor sommige mensen is een zachte massage een veel betere keus. Wij maken deze keuze in overleg en deze kan nog aangepast worden tijdens de massage. Het is mogelijk om de tijd te verdelen over het hele lichaam, maar je kan ook kiezen voor een gedeelte, bijvoorbeeld alleen de rug of de benen. Wij maken alleen gebruik van natuurlijke oliën.

Check de algemene voorwaarden voor meer praktische informatie omtrent Zuiver massages.