Zuiver Yoga

Kinderyoga

Ga met yogajuf Anita mee naar de wonderen werelden in jezelf, want als jij bij jezelf bent, zal je merken dat je onwijs sterk en gelukkig bent! Met onze kinderyoga lessen leer je je lichaam kennen, maar ook de wereld in jou. We hebben 10 lessen, ieder een eigen reis met yogahoudingen, spelletjes en verhaaltjes om mee weg te dromen. Je bent van harte welkom!

Informatie voor de ouders:
Onze kinderyogalessen zijn erop gericht kinderen rust te laten ervaren en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Spelenderwijs leren ze dat lichaam, geest, gedachten en gevoelens met elkaar verbonden zijn en dat je daar zelf een positieve invloed op kan hebben. We doen oefeningen en dansjes, ze leren zich gecontroleerd te bewegen, we letten op de ademhaling, hun houding, leren zich te ontspannen en trainen hun concentratie. Geen prestatiedruk!

Te weinig geld om het lesgeld te betalen?
Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons yoga, maar is het lesgeld een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt het lesgeld en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen! 

Hoe werkt het?
Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!